Salt tilsatt jod – fint

Tilgjengelig i:
  • 600g * Large shaker
  • 1kg * Carton box
* Kun tilgjengelig i Foodservice.

Helt siden 1929 har JOZO tilsatt en klype kjærlighet i manges liv. Gjennom den lange historien vår har vi perfeksjonert evnen til å utvinne og kverne salt. JOZO rent fint salt tilsatt jod består av små korn, noe som gir en ensartet saltsmak. Jod er bra for helsen og bidrar til at nervesystemet og kognitive funksjoner fungerer som de skal.

Fint

Formen og størrelsen på et saltkorn avgjør hvordan det smaker. Derfor er JOZO-salt krystallisert i ulike størrelser. JOZO fint salt består av små korn som enkelt løser seg opp og knytter sammen de enkelte ingrediensenes smak.

Salt tilsatt jod

JOZO-salt tilsatt jod er en av verdens reneste typer salt. Saltet kommer fra underjordiske saltleier i Nederland og Danmark som oppsto for flere millioner år siden gjennom fordampning av Zechstein-sjøen. Jod er bra for helsen og bidrar til at nervesystemet og kognitive funksjoner fungerer som de skal.

Tilberedning og matlaging

Salt absorberes bedre og jevnere av ingrediensene hvis det tilsettes under koke- og tilberedningsprosessen. Dette gjelder spesielt for ingredienser som er nøye sammensatt. Du kan ikke alltid bare røre noe sammen!

Saltet fordeler seg ofte bedre i maten hvis det tilsettes under matlagingen. Dette stemmer spesielt godt for mat som er nøye sammensatt. Du kan ikke alltid bare hive noe sammen! Noen retter trenger også litt tid før smakene virkelig kommer til sin rett. Hvis du bare tilsetter salt under måltidet, hjelper det litt med væsken, men ingrediensene kommer generelt til å smake lite, som om de ikke har fått salt.

Suppe